Selecteer een pagina

Over ons

Stucadoorsbedrijf van den Heuvel is al meer dan 10 jaar actief in de regio Maas en Waal. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van kwaliteitsproducten, leveren wij hoogwaardig stucwerk. Betrouwbaarheid, service en het nakomen van gemaakte afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Het jonge en gedreven team van stucadoorsbedrijf van den Heuvel gaat altijd voor het perfecte resultaat!

Onze opdrachten bestaan vooral uit vrijstaande nieuwbouwwoningen en renovatie projecten voor zowel particuliere opdrachtgevers als aannemers.

Binnenstucwerk

U bent bij stucadoorsbedrijf van den Heuvel aan het juiste adres voor vrijwel alle stucadoorswerkzaamheden, bijvoorbeeld het stuccen en afwerken van wanden en plafonds. U kunt hierbij denken aan glad (sausklaar) stucwerk, schuurwerk of sierpleisters zoals spachtelputz, micro design en betonlook. Ook verzorgen wij strak gestucte plafonds met fraai lijstwerk.

Daarnaast kunnen wij het airless schilderwerk van de wanden en plafonds voor onze rekening nemen. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor het complete plaatje.

Buitenstucwerk

Verder stucadoren wij veel buitengevels. Strak, fijn geschuurd of met mooie traditionele schiftingen, en afwerking van buitengevelisolatie. Zeker voor buitenstucwerk is vakmanschap erg belangrijk om schade aan uw gevels in de toekomst te beperken!

Vakverenigingen

Stucadoorsbedrijf van den Heuvel is een gediplomeerd leerbedrijf en aangesloten bij de Noa (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) en het Bedrijfschap Afbouw.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte